Efteling, Wereld vol Wonderen

Logo voordeel
Efteling, Wereld vol Wonderen

Er is een plek waar je de wereld om je heen even vergeet. Waar je het ene moment zweeft tussen trollen en elfjes in Droomvlucht en het andere moment ten strijde trekt tegen de draak in de dubbele houten racer achtbaan Joris en de Draak. Waar de allerkleinsten op reis gaan met Jokie en Jet in Carnaval Festival en waaghalzen met 90 km/u de goudmijn van Baron 1898 instorten. En waar je met de hele familie afdwaalt in de geheime gangen en magische vertrekken van Symbolica, het Paleis der Fantasie! Dit najaar verwelkomen we een splinternieuw sprookje in het Sprookjesbos: De zes Zwanen. 
Wil je nóg langer genieten van je sprookjesachtige uitje? Kom dan kijken naar theatershow CARO. Deze fantastische familieshow vol humor, muziek en acrobatie verwondert jong en oud.
Beleef samen de mooiste momenten in de Efteling!

Aanbod:
U kan uw tickets boeken via de website efteling.com/tickets (vraag uw actiecode aan via voordelen@brandweervlaanderen.be)

Tickets

(Vanaf 4 Jaar)

Geldigheid

Uw Tarief

Korting

Efteling Kassaprijs

 

Reservatie
dagbezoek

€ 40

€ 5

€ 45

 

Reservatie

avondbezoek

€ 20

€ 5

€ 25

 

✨ Hoe gebeurt de aankoop van een ticket voor een bezoek aan de Efteling?

  1. Ga naar de Efteling website om je bezoek te reserveren: https://www.efteling.com/nl/park/reserveer-bezoek, kies de optie “Actiecode ontvangen? Verzilver hier”
  2. Vul vervolgens je actiecode in
  3. Selecteer vervolgens de dag waarop je de Efteling wenst te bezoeken alsook het aantal personen.
  4. Je krijgt nog de mogelijkheid om een parkeerticket aan te kopen onderaan die pagina.
  5. Vul daarna je emailadres in en ontvang een downloadlink in je mailbox.
  6. Op de bedankpagina, krijgt u de kans om een tijdslot te reserveren met één klik op ‘reserveer’.
  7. Vervolgens dien je dan de datum van je reservering te selecteren om je timeslot te bevestigen.

OPGELET: Je dient zowel je toegangsticket als je tijdslot-reservering mee te nemen om het park te kunnen bezoeken. Zonder reservering is het NIET mogelijk om het park te bezoeken. Het is eveneens belangrijk om binnen de uren van het tijdslot aan te komen.

✨ Wens je eerst te kijken naar de beschikbaarheid vooraleer je een ticket boekt? Kies voor “ik heb al een ticket” om te kijken welke dagen nog vrij zijn.
 

Korte omschrijving
Er is een plek waar je de wereld om je heen even vergeet. Waar je het ene moment zweeft tussen trollen en elfjes in Droomvlucht en het andere moment ten strijde trekt tegen de draak in de dubbele houten racer achtbaan Joris en de Draak...