Operatie Backdraft "progress report"

De oproep van Brandweer Vereniging Vlaanderen en Netwerk Brandweer is niet in dovemansoren gevallen. Vanuit heel Vlaanderen staan verschillende hulpverleners en bedrijven klaar om het brandweermuseum te redden.  Ook de Civiele bescherming was paraat.

Een verhuis van 133 brandweervoertuigen.

In een korte tijdspanne 133 brandweervoertuigen verhuizen naar een locatie 122 km verder en deze verhuis in slechts twee maanden realiseren is een huzarenwerk. We staan er echter niet alleen voor. Volgend op de oproep van Netwerk Brandweer en Brandweer Vereniging Vlaanderen werd er reeds hulp aangeboden uit alle hoeken van Vlaanderen. Hulpverleners, Civiele bescherming, Bedrijven, allen zijn het brandweermuseum genegen mogen we met toch enige trots melden.

We zijn er echter nog niet.

Veel van deze klassiekers kunnen niet meer de openbare weg op dus is er een grote nood aan diepladers. Kunt u ons verder helpen of weet u iemand die kan bijspringen kan u ons steeds contacteren via dit formulier: https://forms.gle/MMq84TBf7w4xVWah8

Je helpt ons ook door dit bericht te delen zodat het misschien wel terechtkomt bij de juiste persoon. 

Dankbaar

De organisatie wil reeds iedereen bedanken die meehelpt om samen dit project te laten slagen! Zonder jullie zou dit allemaal niet mogelijk zijn.